Safety 1st Buggy

Als uw kindje al een aantal maanden oud is en u er samen lekker op uit wilt trekken dan is een goedkope buggy een absolute uitkomst. De enorme keuze die u bij het uitzoeken van een buggy voorgeschoteld krijgt kan echter een afschrikkende werking hebben. Toch hoeft u niet lang te blijven zoeken, er is een buggy die comfort en veiligheid voor uw kindje en comfort voor u zelf combineert in één buggy.

Een Safety 1st buggy is gemaakt in Amerika door een fabrikant van diverse baby producten en voldoet daarmee aan de meest strenge eisen die aan veiligheid te stellen zijn. Deze buggy is daarom voorzien van een volledig te verstellen 5-punts gordel en een centraal remsysteem op de achterwielen. Door het uitvoeren van één simpele beweging staat de buggy van Safety 1st op de rem en kan deze geen kant meer op. De voor wielen kunnen zwenken om eenvoudig te kunnen manoeuvreren maar ook vast gezet worden. Alle wielen zijn voorzien van massief rubberen banden en zijn voorzien van vering aan de achterkant die een belangrijke bijdrage levert aan het comfort van de buggy. De zitting is een aantal standen verstelbaar voor een optimale houding en ook de steun voor de onderbeentjes is voor het aannemen van de beste houding te verstellen. Een goedkope Safety 1st buggy is door al deze in- en verstel mogelijkheden volledig naar wens of behoefte aan te passen.
Het frame van alle modellen van de Safety 1st buggy’s is gemaakt van een hoogwaardige soort aluminium. Hierdoor is het frame niet aalleen licht van gewicht maar krijgt het ook de geweldige sterkte eigenschappen van aluminium mee. Deze eigenschappen zijn voor vele sectoren van de industrie reden om ook aluminium toe te passen. Ook een Safety 1st buggy profiteert van de continue doorgaande ontwikkelingen op het gebied van aluminium waarbij sterk de nadruk licht op het maken van steeds lichtere en sterkere buizen. Ook op het gebied van het comfort van de ouders is na gedacht door de buggy ergonomisch gevormde handgrepen mee te geven die bovendien in hoogte verstelbaar zijn, op deze manier hoeft u als ouder niet krom te l0pen. De bekleding van de goedkope Safety 1st buggy is volledig afneembaar en wasbaar waardoor u uw buggy altijd in tip top conditie kunt houden.

Op extra’s is bij deze goedkope buggy niet bezuinigd, standaard wordt de buggy geleverd met een zonne- annex wind kap. Hiermee blijft uw kindje lekker in de schaduw zitten waardoor het geen zonnebrand op loopt. Tevens houdt de kap van de Safety 1st buggy de gure najaarswinden bij uw kindje uit de buurt waardoor het minder snel een kauwtje vat als u er op uit trekt om van de herfst kleuren te genieten. Als u er in de herfst op uit wilt trekken is het ook goed om te weten dan een goedkope Safety 1st buggy ook standaard voorzien wordt van een regenhoes. Op deze wijze zal zowel de buggy alsook uw kindje lekker droog blijven waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken. Als u er regelmatig op uit trekt om samen met uw kindje de boodschappen te doen dan is bij het uitzoeken van een buggy Safety 1st ook een goede keuze. Één van de vele standaard voorzieningen is namelijk een royale boodschappenmand die aan uw dagelijkse boodschappen plaats biedt.
Een Safety 1st buggy biedt u een optimale veiligheid en een groot comfort aan door de keur aan instelmogelijkheden die geboden worden. Ook de vele extra’s die standaard mee geleverd worden dragen bij aan het hoge gebruiksgemak van deze goedkope buggy. Als u verdere informatie zoekt over de Safety 1st buggy modellen kijkt u dan op de website van de online kinderwagens winkel die u via deze website vindt. U zult hier naast een keur aan extra informatie op vrijwel al uw vragen een antwoord vinden. Mocht u na het lezen van de informatie over Safety 1st nog verdere vragen hebben dan raden wij u aan om contact op te nemen met de medewerkers van de online kinderwagens winkel. De vakkundige medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of om u van een deskundig advies te voorzien bij uw zoektocht naar de buggy die het beste bij u past.