Mutsy Buggy

Klik hier voor alle Mutsy Buggy’s

Als u een goedkope buggy wilt kopen dan kiest u het liefst voor een zo veelzijdig mogelijk systeem. Een systeem dat aan deze voorwaarde voldoet kunt u vinden als u naar het innovatieve merk Mutsy zoekt. De buggy’s die Mutsy produceert zijn veelzijdig en staan bol van de innovatieve ideeën.

Een Mutsy buggy biedt u een veelzijdig en innovatief travel systeem aan die erg licht is in gewicht. Door de toepassing van hoogwaardige aluminium buizen is het gewicht beperkt gebleven en kunt u de Mutsy eenvoudig met u mee dragen. Een optioneel verkrijgbare bijbehorende rugzak is zelfs speciaal op maat gemaakt om de Mutsy op uw rug mee te dragen. Andere opties bestaan uit een afsluitbare boodschappenmand, een gevoerde voetenzak en een adapterset voor het gebruik als auto stoeltje. Voor het veelvuldig reizen met de auto of het maken van lange ritten is echter een auto stoeltje dat daarvoor gemaakt is aan te raden, de veiligheid is bij deze stoeltjes immers het uitgangspunt geweest bij het ontwerpen. Bij het uitzoeken van een goedkope buggy Mutsy kiezen verzekerd u van een veelzijdig systeem dat aan alle eisen van veiligheid en comfort voldoet.

De Mutsy buggy is voorzien van 4 wielen waarvan de voorste twee dichter bij elkaar staan en zwenken. Dit verzekerd een hoge mate van wendbaarheid en dat komt goed uit als u regelmatig op plaatsen komt waar het druk is. Een bezoekje aan een druk winkelcentrum hoeft met de goedkope buggy van Mutsy dus geen enkele belemmering te kennen. Mocht u onverhoopt abrupt moeten stoppen omdat u een geweldige etalage aanbieding ziet, dan zorgt de volledig instelbare gordel er voor dat uw kindje veilig blijft zitten. De extra bescherming die het frame aan de buitenkant van de zitting biedt zal ook bij zijwaartse bewegingen uw kroost binnenboord houden. De traploos verstelbare rugleuning en de verstelbare voetensteun zorgen voor een optimale zit houding voor uw kindje. Een buggy van Mutsy is door deze eigenschappen de ideale reisgenoot voor u en uw kindje vanaf de leeftijd van een maand of zes.

Het ineenvouwen frame van de Mutsy buggy heeft de afmetingen van 63 x 48 x 34 centimeter als de wielen niet gedemonteerd zijn. Zodra ook de wielen gedemonteerd worden dan zal de laatste maat slechts 31 centimeter bedragen. Deze kleine afmetingen zijn opmerkelijk als u bedenkt dat de buggy een hele transformatie door moet maken als de buggy van de uitgeklapte afmetingen van 79 x 68 x 104 centimeter naar de bovengenoemde maat wordt ingeklapt. Desondanks is deze transformatie heel eenvoudig uit te voeren, een paar simpele handelingen en de goedkope buggy van Mutsy past is de bijbehorende rugzak. Voor het ineen vouwen van deze goedkope buggy hoeft zelfs de standaard mee geleverde zonnekap niet gedemonteerd te worden.

Dor het gewicht van 7,5 kilo is de Mutsy buggy niet erg geschikt om op de fiets mee te nemen. Zeker niet als u bedenkt dat u daar nog 1,5 kilo bij op moet tellen voor de gedemonteerde wielen. Ook als u een paar verdiepingen hoog woont en er geen lift beschikbaar is dan kunt u voor onaangename verassingen komen te staan. Als u echter uw buggy van Mutsy achter de voordeur kunt laten staan dan is de Mutsy een ideale reisgenoot voor u en uw kindje. Kijkt u voor verdere details over de verschillende modellen op de websites van een online kinderwagens winkel. Naast details over de specificaties kunt u daar ook de allernieuwste Mutsy buggy aanbiedingen bekijken om te zien of er de juiste aanbieding voor u bij is.

Om alles te weten te komen over het aanschaffen van een goedkope buggy, de bestel methode en de leveringsvoorwaarden kijk dan ook op de website van de online kinderwagens winkel. Hier kunt u ook zien wat de beste betaal methode is, als u hier niet op kunt wachten willen wij u wel verklappen dat iDeal de beste betaal methode is. Alleen met iDeal kunt u veilig en anoniem betalingen op het internet verrichten. Het is dan ook geen wonder dat voor het aanschaffen van een buggy van Mutsy betalen met iDeal aanbevolen wordt. Mocht u nog verdere vragen hebben kijk dan op de website van uw online kinderwagens winkel of vraag het aan de klantenservice.