Contact

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld waarbij gebruik is gemaakt van vrij op het internet beschikbare informatie bronnen. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze website helemaal accuraat is. Als u ergens iets tegen komt dat niet helemaal klopt en u wilt ons over onze site feedback wilt geven dan verzoeken wij u om gebruik te maken van het formulier op deze pagina. Dit is ook de aangewezen wijze om over een goedkope buggy vragen te stellen die u niet bij een online kinderwagens winkel kwijt kunt. Ook voor algemene vragen over de buggy kunt u gebruik maken van het formulier op deze pagina.

Wij nemen alle feedback op onze website serieus en wij proberen aan de hand hier van onze diensten te verbeteren. Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de één of andere reden niet in slagen dan nemen wij daarover binnen één werkdag contact met u over op.

De informatie op deze website is, hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld, volledig informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.