Cabino Buggy

Als uw kindje een maand of zes oud is dan hoeft u er niet per se mee in een kinderwagen op uit te trekken. Over het algemeen wordt aangenomen dan kinderen dan ook in een buggy kunnen zitten. U wilt daar natuurlijk wel een zo goedkoop mogelijke buggy voor aan schaffen en een Cabino buggy voldoet dan helemaal aan uw wensen.

Bij het aanschaffen van een goedkope buggy Cabino buggy’s kiezen zorgt er niet alleen voor dat u een zeer goedkope buggy hebt maat ook een lichtgewicht buggy. Buggy’s van Cabino zijn licht in gewicht doordat gebruik is gemaakt van een sterk maar toch zeer licht soort aluminium. Aluminium is een metaal met bijzondere eigenschappen dat ook op zeer grote schaal gebruikt wordt in de luchtvaart industrie. Aluminium wordt over het algemeen ook gebruikt voor het maken van combi kinderwagens waarbij één onderstel gebruikt kan worden voor zowel een reiswieg als een wandelwagen. Het grote verschil met een buggy is echter dat een combi kinderwagen hierdoor veel meer toeters en bellen moet hebben om voldoende veiligheid te bieden. Een Cabino goedkope buggy is speciaal ontworpen als buggy en heeft daarom al deze toeters en bellen niet. Hierdoor is een goedkope buggy ook daadwerkelijk veel goedkoper te maken en betaald u ook veel minder.

Een Cabino buggy is echter wel zeer veilige buggy die toch van alle gemakken is voorzien. Zo is het lichtgewicht aluminium frame eenvoudig in en uit te klappen waarbij het frame in beide gevallen goed te vergrendelen is. Dit is een belangrijke functie die niet altijd even zeer gewaardeerd wordt, u wilt natuurlijk niet dat een buggy inklapt tijdens gebruik maar als een buggy opeens uitklapt als u de buggy in de auto hebt liggen of als u de buggy mee draagt dan kan dit ook heel erg vervelend zijn. Bij de aankoop van een buggy Cabino kiezen zorgt er voor dat u een buggy koopt die voorzien is van een 5-punts gordel die ruime verstelmogelijkheden biedt. Hierdoor is de gordel dus altijd op de juiste manier aan de lengte van uw kindje aan te passen en kunt u vrijwel elk risico uit sluiten.

Een goedkope buggy van Cabino is in 5 standen verstelbaar waardoor u vrijwel altijd een juiste stand kunt vinden om uw kindje comfortabel te laten zitten. Dit comfort wordt verder verhoogd door de standaard meegeleverde zonnekap die uw kindje uit de zon houdt. Ook levert de zonnekap een belangrijke bijdrage om uw kindje te beschermen tegen de soms gure wind in ons land. Cabino heeft natuurlijk ook aan u gedacht, zo krijgt u standaard ook een boodschappen mandje mee geleverd die u onder het zitje plaats biedt aan uw boodschappen. De zwenkwielen aan de voorkant geven een Cabino buggy een uitstekende wendbaarheid die goed van pas komt als u bijvoorbeeld in een drukte winkelstraat terecht komt.

Doordat een Cabino buggy veel eenvoudiger van uitvoering is dan een combi kinderwagen is een buggy ook veel goedkoper te maken. Hierdoor is de prijs van een buggy ook veel lager dan van een combi kinderwagen. U krijgt er echter wel veel minder mogelijkheden voor terug en ook zult u een aparte kinderwagen aan moeten schaffen. Dit is voor veel mensen een reden om voor een Cabino combi kinderwagen te kiezen in plaats van een buggy alleen. Het voordeel van een buggy is echter dat deze veel lichter is maar bovenal veel goedkoper. Doordat een goedkope buggy van Cabino veel eenvoudiger is kan deze ook veel goedkoper gemaakt worden. Hierbij kiest Cabino er echter wel voor om uitsluitend hoogwaardige materialen te gebruiken zoals natuurlijk het aluminium frame maar ook de eenvoudig te reinigen bekleding en de standaard mee geleverde extra’s helpen mee om van de buggy een hoogwaardig product te maken. Door de buggy in grote aantallen te produceren kunnen de productie kosten laag gehouden worden. Ook de online kinderwagens winkel doet een duit in het zakje als het om de laagste prijs gaat door zo groot mogelijke aantallen te gelijk in te kopen en deze met een zo laag mogelijke marge te verkopen. Een Cabino goedkope buggy is hierdoor een goede budget keuze als u voor niet al te veel geld een ruime mate van mobiliteit wilt hebben.