Bebies First Buggy

Bij de keuze voor de aankoop van een buggy om er met uw minimaal 6 maanden oude kindje op uit te gaan, krijgt u een ruim aanbod voorgeschoteld. Ook als u alleen een goedkope buggy wilt hebben wordt de keuze er niet zo heel veel eenvoudiger op. Een merk dat zich in dit overweldigende aanbod aan buggy’s onderscheid is Bebies First en is daardoor één van de vaak gekozen merken.

Bij het bekijken van een Bebies First buggy valt als eerste de moderne en vooral compacte vormgeving op. Een buggy van Bebies First wordt meestal niet los verkocht maar u kunt deze buggy’s vaak heel voordelig aan schaffen door een combi kinderwagen set te kopen. Deze combi kinderwagen set bestaat dan uit een buggy, een reiswieg en afhankelijk van de Bebies First buggy aanbieding, een auto stoeltje. De reiswieg en de goedkope buggy zijn dan eenvoudig op hetzelfde onderstel te monteren waardoor u dus ook voor slechts één onderstel hoeft te betalen. Dit is vooral handig als u er tegen aan hikt om een aparte kinderwagen aan te schaffen en een aparte buggy. Als u dit wel doet dan zult u twee maal kosten moeten maken en ook twee maal voor een onderstel moeten betalen. Met een Bebies First aanbieding van een combi kinderwagen kunt u zicht dus uiteindelijk veel geld besparen.

De toepassing van lichtgewicht aluminium zorgt er voor dat de buggy’s niet zwaar zijn en daardoor eenvoudig mee te nemen zijn. Aluminium biedt de fabrikant bijzondere ontwerp mogelijkheden aan waar u als klant en gebruiker van kunt profiteren. Een hoge sterkte en een licht gewicht zorgen er voor dat het aluminium frame van de Bebies First buggy u het beste van de ontwerp mogelijkheden aan biedt. Het aluminium frame is eenvoudig in- en uit te klappen waarbij in ingeklapte toestand een compact pakket ontstaat die eenvoudig is op te bergen of in de auto te pakken. Doordat het zitgedeelte van de buggy zowel vooruit als ook achteruit is te monteren kunt u er voor kiezen om uw kindje naar u of naar voren te laten kijken. Op die manier geeft u uw kindje een blik in de wijde wereld of houdt u uw kindje zelf goed in de gaten. De buggy van Bebies First is voorzien van zwenkwielen aan de voorkant die naar keuze zwenken om eenvoudig te manoeuvreren of vast te zetten zijn om een vaste koers te houden. Aan de achterkant is de buggy voorzien van royale luchtbanden die bijdragen aan een optimaal rij comfort.

De volledig verstelbare 5-punts gordel zorgt voor een optimale veiligheid van uw kindje, de standaard meegeleverde beschermbeugel draagt hier ook aan bij. Bij het ontwerp van de Bebies First buggy is nadrukkelijk nagedacht aan uw comfort, de buggy is hierom voorzien van een in hoogte verstelbare duw stang. Ook als u uw kindje er mee op uit neemt om boodschappen te doen dan is Bebies First u van dienst door standaard een boodschappenmand mee te leveren. Om uw kindje te beschermen tegen de invloeden van moeder natuur wordt de goedkope buggy standaard geleverd met een zonnekap om uw kindje uit de zon te houden. Ook wordt de buggy van Bebies First met een voetenzak geleverd waardoor u de voeten van uw kindje warm kunt houden als het weer kouder wordt. Door al deze extra’s die standaard meegeleverd worden vallen deze buggy’s goedkoop uit als u het vergelijkt met andere merken waarbij u veel van deze extra’s als optie moet kopen. De buggy’s vormen door de standaard meegeleverde opties een compleet reis systeem waar vanaf de geboorte gebruik van kan maken.

Door voor een Bebies First buggy aanbieding te kiezen profiteert u van een heleboel extra’s die door dit merk aangeboden worden. Natuurlijk wordt de Bebies First buggy in grote aantallen gemaakt waardoor de fabriek de productie kosten laag kan houden. Hiervan en van het scherpe inkoop beleid van de online kinderwagens winkel waarbij grotere partijen direct van de groothandel aangekocht worden, kunt u als klant profiteren door uw buggy online te kopen en thuis af te laten leveren. Voor verdere vragen over deze buggy’s of over het online kopen van buggy’s en buggy aanbiedingen kunt u contact opnemen met een online kinderwagens winkel.